Djursjukhus i Göteborg

Finns det hundar, katter, kaniner eller andra husdjur i ert hem som eventuellt behöver uppsöka ett djursjukhus i Göteborg eller Kungälv kan Smådjursakuten vara ett alternativ. Smådjursakuten är ett auktoriserat djursjukhus som tar hand om små husdjur så som katter, hundar, kaniner osv.
Smådjursakuten hittar man i Göteborg och även i Kungälv. På smådjursakuten arbetar veterinärer och djurskötare med hög kompetens och mycket erfarenhet av smådjur och vad dessa krabater kan råka ut för.

Det finns även veterinärer på plats som är specialiserade på kattsjukdomar, tandsjukdomar, kirurgi, ortopedi och dermatologi. Smådjursakuten är som sagt ett auktoriserat djursjukhus med den välutrustade lokaler och den modernaste utrustningen. Idag finns det även MRI, digital röntgen, rehabiliterinsavdelning, intensivvård och stationärvård dygnet runt på djursjukhuset.

Smådjursakutens öppettider är 07.00-21.00 alla dagar. Men det kan ändå vara så att ditt husdjur behöver hjälp utanför dessa tider. Skulle ditt husdjur av någon anledning behöva akut hjälp utanför smådjursakutens öppettider finns det även jourveterinärer tillgängliga som kan komma till undsättning och hjälpa till där det behövs.

För att se mer om smådjursakuten så besök Smådjursakuten

Det här inlägget postades i Husdjur och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>