Översättningsbyårer

Översättning av företags relaterade texter

Företag som betjänar även den del av världen där Engelska är huvudspråket bör verkligen ta en titta på sina pressmeddelanden, webbplatser mm.
Det är stor skillnad på korrekt engelska och gångbar engelska och om ett företag handlar med Engelsmän eller Amerikanare så är det något de oftast reagerar på.
Så vi rekommenderar att ni använder er utav en ordentlig översättningsbyrå som kan både Engelska och Svenska.
Samma gäller självklart Tyska och andra större språk där de som läser texterna oftast har lite högre utbildning och inte är vardagliga människor som inte bryr sig i samma utsträckning.
Det finns flertal översättningsbyråer här i Sverige som kan hjälpa er med översättningar till olika språk.

Här kommer vi att lista ett par utav dessa företag.

Bugli

Bugli har funnits i ett antal år och deras översättare är duktiga och använder sig av strukturerade processer för att få översatt företagsspecifika texter så bra som möjligt.
Bugli gör ett bra jobb med översättning från Svenska till Engelska och även från Engelska till Svenska.
Så behöver ni hjälp med att översätta pressmeddelande, policydokument, årsredovisningar mm från Svenska till Engelska eller från Engelska till Svenska så rekommenderar vi Bugli.
Bugli översättningsbyrå specialiserad på Engelska och Svenska.

Lingo24

Lingo24 översätter till fler språk än bara Engelska och finns i fler länder. Om det är bra eller dåligt det är upp till er som kunder att bestämma. Men de finns där på marknaden och levererar även de översättning av hög kvalite.
Lingo24

Det finns fler översättningsbyrårer i Sverige, så har ni fler ni kan rekommendera så skriv gärna en kommentar.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>