Vikskärmar från Silentia

Vikskärmar – Skärmar av utan att stänga in

Silentias Skärmsystem ar en patenterad avskärmningslösning, som utvecklats för att göra livet lättare på sjukhus och andra vårdinrättningar. Till glädje för både patienter och personal. Det svensk- tillverkade systemet har sedan introduktionen 1990 skördat stora framgångar och bidrar idag till snabb och effektiv avskärmning inom vården – världen över.
Våra skärmsystem är lätthanterade och väldigt lätta att hålla rena. Våra avskärmningar har släta ytor och tåler desinfektionsmedel som används inom vården. Allt för fylla Sveriges strikta hygienkrav.

Vi har även våra skärmar i olika format och i många olika färger och mönster. Ni kan få väggmonterade vikskärmar som är lätta att vika ut och in, med våra tysta hjul glider skärmen snabbt och lätt ut till det läget man önskar ha skärmarna i. En låsfunktion gör att det är lätt att låsa fast de i en fast position.

Våra mobila avskärmningar är utvecklade för de som behöver flytta runt sina avskärmningar på ett enkelt sätt.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>